Gepárdkuckó

A gepárdkuckó az a hely, ahol mindenki megtalálhatja a számára érdekes, kihívást rejtő, izgalmas és sikerélményt jelentő feladatokat. A „gepárdkuckó” az a hely, ahol a szertelen, csintalan kölykök játszva megtanulják, hogyan lehetnek figyelmes, érdeklődő, kitartó nebulók az iskolapadban, miközben igazi gepárd-kölyökké válnak.

Kedves Gyerekek, Szülők!

Sokféle feladatot készítettünk a közös tevékenységekhez: gondolkodtató, rajzoltató, észforgató kéztornák kapnak helyet a Gepárdkuckóban. Szívesen veszünk minden visszajelzést, hogyan tehetjük még érdekesebbé, izgalmasabbá, szórakoztatóbbá, gondolkodtatóbbá, hogy mindenki megtalálja benne az igazi gepárdságának való elfoglaltságot.

Próbáljatok ki minden gepárdságot itt, a Gepárdkuckóban! Közben minden olyanban ügyesebbé váltok, ami ahhoz kell, hogy sikeresebbek, eredményesebbek legyetek a suliban is, és így piros pontokat, jó jegyeket, na meg persze sok-sok elismerést is bezsebelhettek. És akik szeretnének igazi tehetséggé válni, megtalálni saját gepárdságuk, várjuk őket a Gepárd-iskolában!

Szülő-gyerek közös élménye a Gepárdkuckó általi játékos tanulás!

Gepárdkuckó I.: letölthető mintaoldal

Gepárdkuckó II.: letölthető mintaoldal

 

Köszönjük érdeklődését, várjuk levelét!