Csatlakozás az Egyesülethez

Tagság feltételei és módjai

Legyünk minél többen, MI-TE, akiknek fontos a kézírás megőrzése, felismerik az ebben rejlő értéket, és aktívan tesznek azért, hogy a kézírás előnyeit maguk és gyermekeik produktívan használhassák.

Kérjük, legyen MÍ-TE önkéntes, MÍ-TE pártoló tag!
Váljon munkatárssá vagy szaktanácsadóvá az Egyesület munkájának aktív támogatásával!

mitelogo_3

MÍ-TE önkéntes: önkéntesen részt vállal az egyesület életében egy-egy adott rendezvény kapcsán.  Pártoló taggá válhat a tagdíj megfizetésével.

Pártoló taggá válhat tagdíj megfizetése nélkül, amennyiben

  • ajánlására 5 pártoló tag csatlakozik az Egyesülethez,
  • vagy legalább 2 rendezvényen aktívan részt vesz,
  • vagy megszervez egy 20 főből álló hallgatóságot az Egyesület munkáját vagy konkrét tevékenységét bemutató előadásra, workshopra.

Amennyiben önkéntesként kíván részt venni az Egyesület működésében, kérjük, küldje el adatait az info@irasterapia.hu e-mail címre, röviden összegezve, hogyan tudna részt vállalni az Egyesület életében.

mitelogo_3

MÍ-TE pártoló tag: azonosul az Egyesület céljával és követi az értékeit, pártoló tagdíjat megfizeti, így részesül a pártoló és rendes tagoknak járó kedvezményekből.

Kedvezmények: negyedévente Írásterápiás füzetek, Gepárdkuckó ingyenes letöltése, kedvezmény a kiadványokból és szolgáltatásokból, kedvezményes belépés a rendezvényekre.

Amennyiben pártoló tag kíván lenni, kérjük, küldje el az alábbi belépési nyilatkozatot kitöltve az info@irasterapia.hu címre. Aláírni nem szükséges, tekintve, hogy aki a pártoló tagdíjat befizeti, már egyértelműen jelzi felénk, hogy támogatja kezdeményezéseinket, részt vállal a céljaink megvalósításában. A pártoló tagság a pártolói tagdíj befizetésével válik érvényessé.

A tagdíjat kérjük az alábbi bankszámlaszámra szíveskedjenek utalni:

Magyar Írásterápiás Egyesület
10402018-50526687-84671007
közlemény: saját név, pártolói tagdíj

Belépési nyilatkozat pártoló tagoknak

mitelogo_3

MÍ-TE rendes tag: Tevékenységükkel részt vállalnak az egyesület működésében, tagtoborzásban, fejlesztésben. A munkatárssá és szaktanácsadóvá válás feltétele az aktivitást mérő skála segítő és szervező szintjének teljesítése.

Amennyiben rendes tagként közreműködne Egyesületünk céljai megvalósításában, munkatársként vagy szaktanácsadóként kíván részt venni az Egyesület munkájában, kérjük, küldje el az alábbi belépési nyilatkozatot kitöltve, aláírva az info@irasterapia.hu címre, vagy hívja munkatársunkat a 06-70-37-47-747-es számon a további teendők pontosítása végett.

Belépési nyilatkozat rendes tagoknak

Tagjainktól félévente egy szakmai cikket, egy szakmai napon való részvételt, és egy rendezvény szervezésében való közreműködést kérünk, ennek pontos feltételeit a Közgyűlés döntése értelmében 2013. július elsején életbe lépett Szervezeti- és Működési Szabályzat 1. számú melléklete tartalmazza.

coin

Tagdíj mértéke 2013-ban

Tagdíj rendes tagoknak és pártoló tagoknak egyaránt évi 4000 forint, mely márciustól márciusig tartó időszakra vonatkozik.

Az Egyesülethez június elseje után csatlakozók tagdíja 3000 forint, mellyel 2014. március elsejéig érvényes a tagság.

Az Egyesülethez szeptember elseje után csatlakozók tagdíja 2000 forint, mellyel 2014. március elsejéig érvényes a tagság.

Az Egyesülethez december elseje után csatlakozók tagdíja 1000 forint, mellyel 2014. március elsejéig érvényes a tagság.

CSATLAKOZAS

 Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

  • MI-TE részesei lehetünk egy innovatív tanuló szervezetként működő szakmai közösségnek
  • MI-TE közösen tehetünk azért, hogy a kézírás, mint kulturális érték és mint „fejlesztő eszköz” fennmaradjon
  • MI-TE szakmai kiadványok és előadások által naprakész és hiteles információkat szerezhetünk, tudásunk bővítéséhez és kompetenciáink fejlesztéséhez.

Az Egyesület alapszabálya itt letölthető.

Az Egyesület Szervezeti és Működési Szabályzata itt letölthető.