HETI inspiráció – ovis anyukáknak is

Munka után rohanás a gyerekért az oviba, tornára vinni, majd haza, vacsora, esti program, és végre alvás. És a hiányérzet: ma se jutott idő magamra, ma sem rajzolzunk eleget, és még a holnapi értekezletre is elő kell készülnöm. Vannak ismerős pontok? Idő magadra (is) – hogy elég jó anyaként önmagad maradhass, és így gyermekednek is elég lehess.

Van kedved egy jót beszélgetni egy tea mellett, még a gyerkőcöd tornázik, vagy még apával együtt készítik elő otthon a vacsorát? Egy kis megállás, önmaagdra figyelés. Gyerekekről elsősorban, és szerepekről főleg, hogy a család és a magánélet hogyan egyeztethető össze, hogy hogyan tovább az ovi után, hogy milyen idő-és értékcsapdákat kerültél el sikeresen. Arról, hogy anyaként is hogyan légy valóban önmagad.

Hatékony inspiráció a mindennapokhoz,
hogy ANYAként hogyan légy önmagad.

Eredményes inspiráció ahhoz,
hogy kihozd magadból a legtöbbet.

Tudatos inspiráció, hogy megtaláld a szavakat
a téged foglalkoztató, feszítő kérdések válaszainak megfogalmazásához.

Intuitív inspiráció hogy tudj anyai ösztöneidre hallagtni
a sok hogyan és miért így kell okossága mellett.

A beszélgetést indítsuk a gyerekektől, a rajzaiktól, meséktől, melyek fontosak nekik, és jussunk el a végére a TE történetedhez, amiben TE vagy a fontos. Menetközben kitérhetünk a kommunikáció, az érzelmi intelligencia, vagy akár a konfliktus- és stresszkezelés irányába is, hogy a végén elmondhassuk: elég jó anyaként igazán jól megfelelünk saját elvárásainknak. Ennyi minden elég jó anyának jár!

Csütörtökön 5-6-ig HETI inspiráció ovis anyukáknak