Minősített Szaktanácsadói Bázis

Miért tartjuk fontosnak?

Kisgyerekes anyukaként sokszor tapasztaltam meg, hogy a legkisebb probléma esetén is ide-oda küldözgettek, szakembertől-szakemberig, míg végül jobb esetben kongruens személyhez kerültünk, vagy igazából megoldódott magától a probléma. Mindig abban reménykedtem, hogy találok majd olyan szakember, aki látva a helyzetünket, abban tud segíteni, igazán hova is forduljak, vagy csak túlaggódva a helyzetet, bízhatok a közhely igazságában: az idő mindent megold.

Bazis

A MI-TE Bázis egy ilyen hiteles szakmai alap.

 A hozzánk fordulók személyes beszélgetés, valamint rajz- és írásvizsgálat által kapnak egy írásterápiás szakvéleményt:

  1. az általuk problémásnak ítélt helyzet általuk megoldható: ebben támogatja őket a kapott egyéni fejlesztési terv, hogy a legtöbbet tudják kihozni a helyzetből. A recept: napi 10 perces célzott kézírás az aktív gátlások feloldásáért.
  2. vagy esetlegesen javasoljuk adott szakterületen a további feltérképezését a problémásnak vélt helyzetnek, ebben az esetben konkrét szakembert tudunk javasolni.

Például egy visszafogott, szégyenlős kislánynak, amennyiben az írásterápiás analízis más gócot nem mutat, elsősorban nem pszichológusra van szüksége, kezdő lépésként az otthoni gyakorlatok mellett egy táncterapeuta vagy művészetterapeuta nagyobb segítséget tud nyújtani. És természetesen, ha meghatározott időn belül a kívánt változás nem történik meg, újabb továbblépési lehetőségeket javasolunk.

csalad

Egy kisgyerekes házaspár rajz-és írásvizsgálata képes feltárni azokat a gócpontokat, melyek a mindennapi konfliktusokat generálják. Néhány írásterápiás gyakorlattal lehetséges, hogy maguk is fel tudják oldani ezeket 3 hónapon belül, így sem pszichológus, sem mediátor segítségére nem lesz szükség.

Hands and pen

Egy kimerült vezető írás- és rajzvizsgálata alapján diagnosztizálható, hogy az ő esetében elégséges-e az írásterápiás önmegerősítés, vagy célszerű coach segítségével megerősítenie pszichológiai immunitását a burn out elkerülése végett, vagy már célszerű pszichológushoz fordulnia.

 Miért egyedülálló ez a BÁZIS?

A hozzánk fordulóknak magas szintű szakmai támogatást tudunk biztosítani szaktanácsadói rendszerünk által. Így gyermek és felnőtt megfelelő támogatást kaphat ahhoz, hogy személyisége minél hatékonyabban működhessen a mindennapokban.

Kérjük, ismerje meg szaktanácsadóinkat.

Szakértői fórumunkon kérdéseire is hiteles, precíz válaszokat kaphat.

Örömmel várjuk szaktanácsadók jelentkezését is. Ebben az esetben, kérjük, szíveskedjen néhány soros bemutatkozó levelet küldeni a bazis@irasterapia.hu címre. Postafordultával tájékoztatjuk, hogyan válhat munkatársunkká.

MI-TE Bázis, az új integratív-komplementer szakmai alap.