Iskolakezdő csomagok

I. Iskolafelkészítő szülőknek

csomag1

Már csak néhány hét van az iskolakezdésig, így még van idő a felkészülésre. Miért fontos ez? A gyerek új helyzetbe kerül, új kihívásokkal kell szembenéznie, ha erre felkészül, nem lesz probléma. Az iskolához való hozzáállás már az első napokban formálódik, így nem mindegy, hogyan lépi át az alma mater kapuját. Két kiadványt tettünk a csomagba, szülőknek szóló könyvünk abban nyújt segítséget, hogyan készíthető fel a gyerek az iskolai élettel járó változásokra. Az Iskolára Hangoló Tábor java kiadvány pedig minden lurkónak igazi élmény, és észre sem veszik, közben mennyit tanulnak, ügyesednek.
A csomag ára kedvezményesen: 2500 2300 forint, MÍ-TE tagoknak 1800 forint.

csomag2

II. Tehetség-bontogató

Hitvallásunk szerint minden gyermek tehetséges valamiben. Az óvoda és az alsó tagozat a legalkalmasabb arra, hogy felfedezze saját tehetségpotenciálját, megismerje erősségeit, hogy el tudja fogadni gyengeségeit. A tehetségalkat pontos ismerete meghatározza a tanulási stílust, a motivációt, az iskolához való hozzáállást. Segítse gyermeke tehetségének kibontakoztatását tehetségalkata szerint! A csomag tartalmaz egy rövid leírást a tehetségalkatról, tehetségtámogató kiadványunk, a Gepárdkuckó 2 számát szülői megfigyelési naplóval, valamint egy tehetségalkat meghatározás kupont. (A kupon 2013. december 31-ig váltható be, szülői megfigyelési napló és kérdőív alapján történő kiértékelés.)
A csomag ára kedvezményesen: 5500 5000 forint, MÍ-TE tagoknak 4000 forint.

Meglepetéscsomag a nagy iskolásoknak

Külföldön hagyománya van, hogy az iskolát kezdő lurkót nemcsak a szülők, hanem a nagyszülők, keresztszülők is köszöntik iskolakezdése alkalmából. Ilyenkor az iskolatáskába a tolltartó, gondosan becsomagolt füzetek mellé egy kis csomagot is becsempésznek, ezzel csalva mosolyt az iskolával ismerkedő kis nebulónak.

Regisztráció után ötleteket, sablonokat talál a meglepetéscsomag összeállítááshoz.
Ez a MI meglepetésünk: innen letölthető!

Sikeres iskolakezdést kívánunk!