Tehetséglabirintus, az igazi élménykaland

Akik már kipróbálták a Változz pillangóvá műhelymunkánkat, nekik mondanunk se kell, mire számíthatnak. Izgalmas és érdekes kalandpálya, ahol próbára teheti minden ovis és kisiskolás, miben is rejlik az ő tehetsége.

November 10-én, a Mókavár születésnapján mutatuk be először a próba-útkeresők által 5 csillagosként értékelt tehetség-kalandpályánkat. Próbára tehette magát minden kalandvágyó lurkó, hogy megtapasztalja, mely irányokba mutat az ő tehetsége. Nem, nem matekfeladat és nyelvtani teszt várta a kíváncsi 5próbásokat, hanem érdekes és izgalmas játékos feladatok, amikből kiderült, mi is az ő erősségük, miben rejlik a gepárdsága. A gyerekeknek ez izgalmas móka, a szülőknek öröm és tapasztalat: látni az izgő-mozgó gyermeket elmélyülten rajzolni, vagy éppen az ügyességi pályán brillírozni.

A tehetséglabirintus közben az Apukák, ahogy már tőlünk megszokhatták, az APA-SAROKBAN  megvárhatták az élménybeszámolót a tehetségpróbáló kalandtúráról.

Aki próbára tette önmagát, arcfestés és kreatív kuckó várta még, és fél 5-től A suszter manói mutatják be tehetségüket az Ákom-Bákom Bábcsoport bábelőadásában.

istock_000009985974small